новини

Особливості харчування у закладах освіти обговорили у Великоберезовицькій громаді

У Великоберезовицькій громаді відбулась нарада з приводу якісної організації харчування у закладах освіти під керівництвом начальника Тернопільського управління ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській області Миколи Сипко. Під час заходу були присутні директори, завідувачі та кухарі загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладів, а також представники органів самоврядування Великоберезовицької селищної ради. Серед основних питань, які розглянули, дотримання вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках НАССР.
Присутні обговорили застосування методичних рекомендацій з методології особливостей здійснення закупівель у сфері організації харчування в закладах освіти.
Окрім цього окреслили особливості забезпечення та дотримання вимог Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, затвердженого наказом МОЗ України від 25.09.2020 р. №2205.