Школярі Великоберезовицького та Острівського ліцеїв перемогли у турнірі з фінансової грамотності «Фінансовий батл», який відбувся 20 травня 2024 року в Тернополі. Учасниками турніру були учні та студенти Тернопільських закладів освіти, які брали участь у тренінгах з фінансової грамотності із використанням соціально-економічного симулятора-гри з управління ресурсами «Життєвий капітал». Організований турнір Громадською організацією «Діловий клуб «Партнер» Тернопілля» в рамках Національного проекту з фінансової грамотності за сприяння Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Команда переможців отримала цінний подарунок від А-банку – сертифікат на відпочинок у оздоровчому комплексі «Алігатор».

Окрім загальнокомандної перемоги учні привезли й інші грамоти: кращий гравець у своїй професії – Антимис Влас – учень 8 класу Острівського ліцею.Також Влас отримав нагороду за сформований найбільший страховий захист.

Представляли Великоберезовицьку громаду учні Великоберезовицького та Острівського ліцеїв: Равчак Анастасія (10 клас), Бігун Іван (10 клас), Вовна Діана (10 клас), Дувірак Святослав (11 клас), Дудяк Віталій (11 клас), Антимис Влас (8 клас).

Однією з ключових компетентностей свідомого громадянина є уміння управляти фінансами. Керуючись прагненням до підвищення рівня фінансової грамотності населення, у грудні 2023 року Великоберезовицька селищна рада підписала меморандум про співпрацю з ГО «Діловий клуб «Партнер»». Відповідно до Меморандуму вгромаді створено Клуб фінансової грамотності та проведено навчання тренерів, якими стали: Оксана Зазуляк – начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та державних закупівель, Тетяна Антимис – головний спеціаліст відділу освіти, Дмитро Гайдук – директор ЦПРПП. Також за грантові кошти закуплено комплекти соціально-економічного симулятора із управління ресурсами «Життєвий капітал».

Якісна освіта наших дітей, молоді – це найкраща інвестиція, яка сприятиме нашому благополуччю в майбутньому!