У Настасівському ліцеї  Великоберезовицької громади відбувся 1 етап змагань Пліч-о-пліч шкільні ліги Тернопільщини з футзалу.
Участь у змаганнях взяли діти 2012-2013 р.н. з 4-х навчальних закладів громади: Великоберезовицький ліцей, Настасівський ліцей, Острівський ліцей та Мишковицький ліцей.
 Перед початком змагань з вітальним словом виступив заступник голови Великоберезовицької селищної ради Андрій Колісник.
«Наша громада бере участь у проєкті “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги”. Сьогодні відбувається перший етап змагань з футзалу, також плануємо провести змагання з баскетболу, волейболу, чарліденгу та спортивного орієнтування. Мета проєкту полягає у тому, аби залучити молодь до здорового способу життя, заняття спортом та фізкультурою. Зокрема, щоб відволікти дітей від подій, які відбуваються в Україні. Хочу усіх вас привітати з офіційним відкриттям змагань та бажаю успіхів і перемоги!», – наголосив Андрій Колісник.
 Також з вітальними словами виступили: парох церкви села Настасів о. Роман Габрилей, голова Асоціації футболу Тернопільського району Дмитро Андрієшин, начальник відділу освіти Василь Цаль та начальник відділу молоді, спорту, сім’ї та туризму Ігор Бронецький.
 За підсумками змагань переможцем стала команда Великоберезовицького ліцею, 2місце розділили команди Настасівського ліцею та Острівського ліцею, бронзовим призером стала команда Мишковицького ліцею. Команди нагородженні грамотами, медалями, кубками та цінними подарунками.